Lad et professionelt gulvfirma forestå gulvservice i din bolig

Er du en af de heldige boligejere, som er i besiddelse af et hus eller en lejlighed med træværk som gulvbelægning? Så bør du gøre alt hvad du kan for at passe på dine smukke trægulve.

Disse er nemlig i endog særdeles høj kurs på det dansk boligmarked – og det med god grund. Træværk er nemlig det mest velegnede materiale til belægning af gulve. Beton, cement, vinyl, epoxy, laminat og andre gulvtyper er intet match for ægte træværk.

Et smukt og velholdt trægulv er ikke alene skønt at skue – det føles også utroligt behageligt at betræde. Derfor er trægulv stadig den foretrukne gulvtype blandt danskerne. Af samme grund er det vigtigt at du værner om dit trægulv, så det kan holde sig sundt og stærkt i mange år. Det er nemlig utroligt dyrt at få lagt et nyt trægulv – og så er det besværligt.

Kan jeg få mit gamle trægulv til at skinne igen?

Det kan selvfølgelig godt være svært at se hvad fordelen ved et slidt og nusset trægulv egentlig er. Måske er du fristet til at rykke dit gamle trægulv op og erstatte det med et nyt et af slagsen.

Når et trægulv bliver slidt, bliver det nemlig ikke pænt af almindelig gulvvask, hvilket godt kan være temmelig frustrerende. Men du skal tænke dig om en ekstra gang.

Det er som nævnt dyrt at udskifte et trægulv. Og hvis slitagen udelukkende er af overfladisk karakter, vil du med stor sandsynlighed kunne få dit gamle trægulv til at stråle på ny ved hjælp af en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en procedure ved hvilken den øverste del af trægulvets overflade slibes bort med sandpapir. Dette er fastgjort på en roterende sliberondel, som er monteret på en særlig maskine til afslibning af gulve.

Når maskinen føres hen over gulvet, slibes dettes overflade på skånsom vis, hvilket fjerner alle de grimme skønhedspletter der får gulvet til at fremstå trist og kedeligt. Træværket bliver meget lysere og helt ensartet i overfladen – klar til en plejende og beskyttende efterbehandling, som får gulvet til at stråle som var det ganske nylagt.

Hvem kan hjælpe mig med afslibning af gulve i min bolig?

Du bør altid overlade opgaven med gulvafslibning og efterbehandling til en professionel gulvmand. Så er du sikker på at den bliver løst med et flot resultat. Klik ind og få et godt tilbud på gulvafslibning hos gulvkanonen.dk