Undgå rod i dine regnskaber – hyr en revisor

Sponsoreret

De fleste, der tager springet og hopper ud i det at være selvstændig erhvervsdrivende vil unægtelig stå over for forskellige udfordringer, især i den første tid, hvor alting stadig er nyt. 

En af de større og mest afgørende opgaver er ens bogføring. Hvordan holder man styr på, hvad der kommer ind og, hvad der går ud, og hvordan sikrer man sig, at man overholder alle regler? Hvis man ikke selv er skarp til den økonomiske del, så bør man stærkt overveje at hyre en revisor, så man undgår at komme i problemer. 

Det kan dog være en stor opgave at skulle finde frem til den rette revisor. Som i alle brancher, så findes der mange om buddet, og det er ikke alle, som er lige kompetente. Af denne grund har vi forfattet denne artikel for at give dig et par gode råd med vejen, når det kommer til at finde den bedste revisor til dine behov og ikke mindst til dit budget.

Søg anbefalinger fra andre selvstændige

Hvis du kender andre selvstændige erhvervsdrivende eller måske er en del af et netværk, så er det altid en god idé at snakke med dem, for at høre om deres erfaringer. Personlige erfaringer er værdifulde og kan være med til at gøre, at man kan undgå at hyre en revisor med et dårligt omdømme, eller omvendt finde en revisor med et godt omdømme. 

Det kan også være med til at give et godt indblik i, hvad man kan forvente at skulle betale og dermed pege en i den rigtige retning, så man kan finde frem til en revisor, man kan samarbejde med.

Brug internettet til at finde revisorer i dit lokalområde

Hvis du allerede har en god idé om, hvad du skal gå efter, så kan du med fordel bruge internettet, til at finde frem til de revisorer, der findes i dit lokalområde. Det kræver ikke andet end en hurtig Google-søgning, og så vil du kunne se alle de forskellige revisorer nær dig.

Hvis du f.eks. leder efter en revisor i Hillerød, så er det blot det, du skal skrive i søgefeltet. Et par sekunder senere har du nu adgang til alle de forskellige firmaer og selvstændige revisorer i Hillerød eller et andet lokalområde. Herefter er det blot at gå i gang med at finde det bedste match.

Sådan udvælger du den rette revisor

Når du har fundet frem til de muligheder, der findes tæt på dig, så er det næste skridt i processen at kontakte de forskellige revisorer eller revisionsfirmaer. Der kan være stor forskel på deres erfaringsniveau, priser og andre faktorer, som kan være med til at gøre en bestemt revisor til et godt eller dårligt valg for dig. Det er altid en god idé at indhente flere forskellige tilbud, uanset hvilken form for serviceydelse man leder efter. På den måde har man et godt sammenligningsgrundlag og forskellige muligheder at vælge imellem.