Hvordan bliver man straffet for besiddelse af hash?

Er du blevet taget i besiddelse af hash, står du til en form for straf. Det er dog vanskeligt at svare konkret på, hvad denne straf kommer til at indebære. Det skyldes, at der er mange faktorer, der spiller ind i denne forbindelse.

Blandt andet vil din straf i høj grad afhænge af mængden af hash, som du er blevet taget med. Er der tale om en stor mængde, vil det naturligvis resultere i en højere straf. Ligeledes vil det også være afgørende, hvorvidt formålet med din besiddelse, er at sælge det videre.

Hash straffes ikke nær så hårdt

Hvis du er blevet taget i besiddelse af narkotika, er det typen af narkotika, der kommer til at være afgørende for din straf. F.eks. vil hash ikke blive straffet nær så hårdt, som hvis der er tale om amfetamin eller kokain. Det skyldes, at der er tale om hårdere stoffer.

I denne forbindelse er det naturligvis vigtigt at nævne, at straffen stadig kan være høj, selvom der er tale om hash. Det vil det især være, hvis du er blevet taget med en stor mængde. I et sådant tilfælde er det også meget sandsynligt, at du vil være blevet sigtet for planer om videresalg.

Mindre mængder straffes ofte med bøder

Hvis du er blevet taget med en meget lille mængde hash, skal du ikke være bekymret for, at du skal en tur i fængsel. Derimod vil det ofte blot resultere i en bøde.

Er du i tvivl om, hvorvidt du står til en bødestraf eller ej, er det en god idé at få rådgivning ift. straf for besiddelse af hash. Det kan give dig en bedre idé om, hvordan du er stillet. Vil der være tale om en egentlig retssag, vil du naturligvis blive informeret om, hvad en potentiel straf kan være.

Vigtigt at hyre en forsvarsadvokat ved retssager

Hvis det ender med, at du skal i retten, er det naturligvis vigtigt at hyre en forsvarer. Hvis du ikke har en dygtig advokat ved din side, har du ikke nogen til at tale din sag. Har du ikke det, så kan det ende med en hårdere straf, end du havde håbet på.Når du skal finde din advokat, er det en god idé at vælge en forsvarer, der har erfaring med denne type sager. Årsagen til dette er, at det øger chancen for, at du får et godt resultat.